Appartement Saksen-Anhalt met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Appartementen Saksen-Anhalt, met wifi voor 6 personen

Appartementen Saksen-Anhalt

Appartementen Saksen-Anhalt - Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons huren! 1001vakantiewoningen.nl.... Vakantie boeken Saksen-Anhalt!!

Zoek op kaart

Saksen-Anhalt | Appartementen

Een Appartement in Saksen-Anhalt huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Saksen-Anhalt wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Saksen-Anhalt kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Saksen-Anhalt kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen! Een Appartement in Saksen-Anhalt huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Saksen-Anhalt wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Saksen-Anhalt kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen?

Er zijn 1 accommodaties gevonden

Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Appartement  Saksen-AnhaltBallenstedt v.a. € 349
  more_vert

  Mooi inpandig appartement met terras gelegen aan de fiets-wandelroute R1 in de Harz

  Ballenstedt, Saksen-Anhalt
  Duitsland
  4 personen

  0 kamers

  Appartement te huur Saksen-Anhalt
  Geen beoordeling
  Bekijk vakantiehuis