Appartement Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Appartementen Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Appartementen te huur Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore

Appartementen Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore huren? - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Appartementen te huur Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore!!

Zoek op kaart


Een Appartement in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen!

Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad in Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore kunt u bij ons terecht! Op vakantie naar Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore? Appartement huren Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore? ... 1001vakantiewoningen.nl!

Er zijn 1 accommodaties gevonden

Nieuw appartement met tuin en prachtig uitzicht op het meer

Geen beoordeling

  • Plaats: Cardana-di-Besozzo-Lago-Maggiore
  • Te huur v.a. 937
  • 0 slaapkamers
  • 6 personen
  • Appartement met Wifi
  • Locatie

insert_commentBekijk vakantiehuis

Type accommodatie
Faciliteiten