Boerderij  Portugal, Europa met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Boerderijen  Portugal, Europa met wifi voor 6 personen

Boerderijen Portugal met wifi

Boerderijen Portugal met wifi - Van Lissabon tot de zandstranden van de Algarve. Een knus appartement voor z’n tweetjes? Die hagelwitte villa te huur met zwembad, ‘s avonds over de boulevard struinen? Het warme zand tussen uw tenen in de Algarve met zijn krijtrotsen en ruime stranden: 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Portugal!!

Zoek op kaart


Portugal | Boerderijen met wifi

Er zijn 9 accommodaties gevonden

Uw Bestemming

Extra opties

Faciliteiten

Portugal | Setubal | Boerderij te huur in Melides met zwembad aan zee met wifi 6 personen v.a. € 400
Portugal | Algarve | Boerderij te huur in Moncarapacho met zwembad aan zee met wifi 4 personen v.a. € 295
Portugal | Santarem | Boerderij te huur in Dornes-Vale-Serrao  aan zee met wifi 4 personen v.a. € 325
Portugal | Braga | Boerderij te huur in Cabeceiras-de-Basto-Juguelhe  aan zee met wifi 0 personen v.a. € 300

Uniek gelegen vakantieboerderij

close

Boerderijen huren Portugal
Boerderijen te huur Braga
Boerderij huren Cabeceiras-de-Basto-Juguelhe?

Boerderij Cabeceiras de Basto, Juguelhe, Uniek gelegen vakantieboerderij....

Op zoek naar een Boerderij met wifi in Portugal?

Van Lissabon tot de zandstranden van de Algarve. Een knus appartement voor z’n tweetjes? Die hagelwitte villa te huur met zwembad, ‘s avonds over de boulevard struinen? Het warme zand tussen uw tenen in de Algarve met zijn krijtrotsen en ruime stranden: 1001vakantiewoningen.nl! Maar ook voor groepsverblijven, een appartement of een luxe villa met wifi in Portugal bent u bij ons aan het juiste adres. Portugal is het land voor zon-, strand- en cultuurliefhebbers. De stranden, de authentieke binnenlanden; iedereen kent wel iemand die volop genoot van een unieke vakantie in Portugal. Wij helpen ook u op weg! Een vakantiehuis met de familie? Een knus appartement voor z’n tweetjes? Die hagelwitte vakantiewoning met zwembad, ‘s avonds over de boulevard struinen en voor de rest lekker niksen? 1001vakantiewoningen.nl / Portugal herbergt een ruim aanbod betaalbare droomplekken om ook uw vakantie in Portugal onvergetelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan Lissabon in de lente, het warme zand tussen uw tenen in de Algarve met zijn indrukwekkende krijtrotsen en ruime stranden. U kiest de locatie van uw vakantiehuis, wij serveren u scherp geprijsd aanbod. Portugal? 1001vakantiewoningen.nl!