Boerderij Banskobystricky,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Boerderijen Banskobystricky,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Boerderijen te huur Banskobystricky

Boerderijen Banskobystricky huren? - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Banskobystricky. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Boerderijen te huur Banskobystricky! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Banskobystricky!!

Zoek op kaart


Een Boerderij in Banskobystricky huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Banskobystricky wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Banskobystricky kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Banskobystricky kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen!

Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Banskobystricky. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad in Banskobystricky kunt u bij ons terecht! Op vakantie naar Banskobystricky? Boerderij huren Banskobystricky? ... 1001vakantiewoningen.nl!

Er zijn 0 accommodaties gevonden

Streken Slowakije
Aantal Personen
Type accommodatie
Faciliteiten