Boerderij Banskobystricky met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Boerderijen Banskobystricky, met wifi voor 6 personen

Boerderijen Banskobystricky

Boerderijen Banskobystricky - Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons huren! 1001vakantiewoningen.nl.... Vakantie boeken Banskobystricky!!

Zoek op kaart

Banskobystricky | Boerderijen

Een Boerderij in Banskobystricky huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Banskobystricky wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Banskobystricky kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Banskobystricky kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen! Een Boerderij in Banskobystricky huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Banskobystricky wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Banskobystricky kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen?

Er zijn 0 accommodaties gevonden

Uw Bestemming
Aantal Personen
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten