Vakantiehuis Battenhausen, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuizen Battenhausen, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Vakantiehuizen te huur Battenhausen met zwembad

Vakantiehuizen Battenhausen - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Battenhausen. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Battenhausen! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Battenhausen!!

Zoek op kaart

Aanbod Battenhausen

Aantal Personen
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • te huur nederland | Overijssel v.a. € 485
  more_vert

  Nederland, Overijssel
  Holten

  6 personen

  4 kamers

  Vakantiehuis te huur in Holten
  Geen beoordeling

  Bekijk advertentie
  close 

  te huur 6 personen in Holten

  Vakantiehuis in Holten is te huur vanaf €
  485?

  Holten 6 personen 4 kamers

  Dit vakantiehuis staat in een recreatiegebied de Borkeld met nog vele andere particuliere huisjes. Hier is het nog genieten van de rust en ruimte om u heen. Het huisje is luxe en van alle gemakken vo....
  Bekijk advertentie
  close Holten, Overijssel

  Dit vakantiehuis staat in een recreatiegebied de Borkeld met nog vele andere particuliere huisjes. Hier is het nog genieten van de rust en ruimte om u heen. Het huisje is luxe en van alle gemakken vo
  ....

 • Vakantiehuizen te huur Battenhausen

  - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Battenhausen. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad in Battenhausen kunt u bij ons terecht! Op vakantie naar Battenhausen? Vakantiehuis huren Battenhausen? ... 1001vakantiewoningen.nl!