Vakantiehuis Mecklenburg-Vorpommeren met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuizen Mecklenburg-Vorpommeren, met wifi voor 6 personen

Vakantiehuizen Mecklenburg-Vorpommeren

Vakantiehuizen Mecklenburg-Vorpommeren - Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons huren! 1001vakantiewoningen.nl.... Vakantie boeken Mecklenburg-Vorpommeren!!

Zoek op kaart

Mecklenburg-Vorpommeren | Vakantiehuizen

Een Vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommeren huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Mecklenburg-Vorpommeren wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Mecklenburg-Vorpommeren kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Mecklenburg-Vorpommeren kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen! Een Vakantiehuis in Mecklenburg-Vorpommeren huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Mecklenburg-Vorpommeren wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Mecklenburg-Vorpommeren kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen?

Er zijn 2 accommodaties gevonden

Uw Bestemming

Extra opties

Faciliteiten

 • Appartement met wifi Mecklenburg-VorpommerenFerienwohnung Am See - angeln baden Ruderboot v.a. € 505
  more_vert

  Mooie woning aan het meer

  Schlowe, Mecklenburg-Vorpommeren
  Duitsland
  6 personen Wifi

  0 kamers

  Appartement te huur Mecklenburg-Vorpommeren
  Geen beoordeling
  Bekijk vakantiehuis
  Vakantiehuis met wifi Mecklenburg-VorpommerenFamilienurlaub in der Natur mit Tieren v.a. € 525
  more_vert

  Modern vakantiehuis in een rustige omgeving

  Neu-Poserin, Mecklenburg-Vorpommeren
  Duitsland
  5 personen Wifi

  0 kamers

  Vakantiehuis te huur Mecklenburg-Vorpommeren
  Geen beoordeling
  Bekijk vakantiehuis