Vakantiehuis Wiemeringhausen met wifi en zwembad voor 6 personenVakantiehuizen Wiemeringhausen, met wifi voor 6 personen

Vakantiehuizen Wiemeringhausen

Vakantiehuizen Wiemeringhausen - Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons huren! 1001vakantiewoningen.nl.... Vakantie boeken Wiemeringhausen!!

Zoek op kaart

Wiemeringhausen | Vakantiehuizen

Vakantiehuis Wiemeringhausen huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Wiemeringhausen. Ook groepsverblijven, een vakantiewoning of villa in Wiemeringhausen met zwembad kunt u bij ons huren....1001vakantiewoningen.nl!

Vakantie accommodaties Wiemeringhausen

Maak hieronder een keuze uit de verschillende types vakantie accommodaties:
- Vakantiewoningen huren Wiemeringhausen

Iets bijzonders huren in Wiemeringhausen?

Aan de hoofdstraat van het dorpje Wiemeringhausen ligt deze vakantiewoning. Wiemeringhausen ligt vlakbij de bekende wintersportplaats Winterberg. Het huis ligt in het dorpje op loopafstand van een bakkertje en een restaurant. Het Sauerland behoort tot de meest geliefde vakantieregio's in Duitsland. De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren (Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en Hennesee), mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantre »» Vakantiehuis 15 personen Wiemeringhausen Wiemeringhausen.

Een Vakantiehuis in Wiemeringhausen huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Wiemeringhausen wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Wiemeringhausen kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Wiemeringhausen kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen!!

Er zijn 1 accommodaties gevonden

Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Vakantiehuis met wifi Wiemeringhausen DE049 v.a. € 1108.00
  more_vertWiemeringhausen, Noordrijn-Westfalen
  Duitsland
  15 personen Wifi

  7 kamers

  Vakantiehuis Wiemeringhausen
  Beoordeeld 4/5  op basis van 12 reviews
  Bekijk vakantiehuis
  close

  Vakantiehuizen Noordrijn-Westfalen | Wiemeringhausen

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren met wifi vanaf €
  1108.00?

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren 15 personen 7 kamers Wifi


  Bekijk vakantiehuis

  Vakantie Wiemeringhausen 4 personen-vakantiehuis-met-wifi Vanaf € 285,-
  more_vert

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren?

  Apartementen 4 personen 2 kamers

  Meer informatie
  closeVakantiehuis Wiemeringhausen

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren , luxe bungalow's Appartementen vakantiehuisjes en Vakantiewoningen in Wiemeringhausen.

  Vakantie Wiemeringhausen 6 personen-vakantiehuis-nabij-strand Vanaf € 325,-
  more_vert

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren?

  Apartementen 4 personen 2 kamers

  Meer informatie
  closeTe huur Wiemeringhausen

  Vakantiehuis Wiemeringhausen huren , luxe bungalow's Appartementen vakantiehuisjes en Vakantiewoningen in Wiemeringhausen.