Vakantiehuis Saux, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuizen Saux, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

VAKANTIEHUIZEN Saux

Vakantiehuizen Saux - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Saux! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Saux!!

Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Vakantiehuizen Saux - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Saux! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Saux!!

  Er zijn 2 accommodaties gevonden in Saux

  Kasteel met zwembad met wifi Saux Chateau d Saux | v.a. € 3289

  Frankrijk - Dordogne - Saux

  24 personen Wifi Huisdieren

  0 kamers Zwembad

  Geen beoordeling
  Kasteel huren?

  Imposant, mooi ingericht kasteel met fraai aangelegde parktuin en privé zwembad.

  X
  Vakantiehuizen Saux
  Dit Vakantiehuis met zwembad met wifi in Saux is te huur vanaf €
  3289?

  Kasteel Saux 24 personen 0 kamers Wifi Huisdieren Zwembad

  Via de prachtige poort, komt u op de binnenplaats van uw kasteeltje. Deze wordt omzoomd door een oude kasteelmuur. Van binnen is het sfeervol en authentiek ingericht. Er is een grote eetzaal, met een ....
  Vakantiehuis boeken?

  Kasteel met zwembad  Saux Uniek château te huur Saux | v.a. € 3990

  Frankrijk - Midi-pyrenees - Saux

  24 personen Huisdieren

  12 kamers Zwembad

  Geen beoordeling
  Kasteel huren?

  Uniek château te huur

  X
  Vakantiehuizen Saux
  Dit Vakantiehuis met zwembad in Saux is te huur vanaf €
  3990?

  Kasteel Saux 24 personen 12 kamers Huisdieren Zwembad

  Het charmante Château d’ Aix stamt uit de veertiende eeuw en is te vinden op één van de mooiste locaties inde Midi-Pyrénées (de Lot). Het is gebouwd in typisch quercynoisestijl, zeer kenmerkend....
  Vakantiehuis boeken?

 • Saux - Imposant, mooi ingericht kasteel met fraai aangelegde parktuin en privé zwembad.

  Via de prachtige poort, komt u op de binnenplaats van uw kasteeltje. Deze wordt omzoomd door een oude kasteelmuur. Van binnen is het sfeervol en authentiek ingericht. Er is een grote eetzaal, met een prachtige schouw met haard. Naast het gebouw is er ook veel aandacht besteed aan de parkachtige tuin van 1 hectare. Tussen de eeuwenoude ceders en kastanjebomen ligt het zwembad, vanwaar u een schitterend uitzicht heeft over de omgeving. De mooiste plek om te vertoeven is het bordes, hier kan de hel »» Kasteel 24 personen Saux.

  Saux - Uniek château te huur

  Het charmante Château d’ Aix stamt uit de veertiende eeuw en is te vinden op één van de mooiste locaties inde Midi-Pyrénées (de Lot). Het is gebouwd in typisch quercynoisestijl, zeer kenmerkend voor de streek en één van de mooiste bouwstijlen van Frankrijk. In dit vakantieparadijs verhuren wij kamers (chambre de charme) en appartementen (gites). Tevens kunt u het hele kasteel huren (tot 30 personen), als groepsaccommodatie voor gezinnen die samen op vakantie willen of voor feesten en pa »» Kasteel 24 personen Saux.

  Vakantiehuizen Saux - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Saux! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Saux!!