Vakantiehuis Bareges, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuizen Bareges, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Vakantiehuizen te huur Bareges

Vakantiehuizen Bareges - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Bareges. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Bareges! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Bareges!!

Zoek op kaart

Aanbod Bareges

Aantal Personen
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • te huur nederland | Overijssel v.a. € 485
  more_vert

  Nederland, Overijssel
  Holten

  6 personen

  4 kamers

  Vakantiehuis te huur in Holten
  Geen beoordeling

  Bekijk advertentie
  close 

  te huur 6 personen in Holten

  Vakantiehuis in Holten is te huur vanaf €
  485?

  Holten 6 personen 4 kamers

  Dit vakantiehuis staat in een recreatiegebied de Borkeld met nog vele andere particuliere huisjes. Hier is het nog genieten van de rust en ruimte om u heen. Het huisje is luxe en van alle gemakken vo....
  Bekijk advertentie
  close Holten, Overijssel

  Dit vakantiehuis staat in een recreatiegebied de Borkeld met nog vele andere particuliere huisjes. Hier is het nog genieten van de rust en ruimte om u heen. Het huisje is luxe en van alle gemakken vo
  ....

 • Vakantiehuizen te huur Bareges

  - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Bareges. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad in Bareges kunt u bij ons terecht! Op vakantie naar Bareges? Vakantiehuis huren Bareges? ... 1001vakantiewoningen.nl!