Groepsaccomodatie  Duitsland, met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Groepsaccomodaties  Duitsland, met wifi voor 6 personen

Groepsaccomodaties Duitsland met wifi

Groepsaccomodaties Duitsland - Van het Zwarte Woud tot Berlijn . Een heerlijk verblijf aan de Moezel, fietsen mee en weg van de snelweg. Maar ook voor groepsverblijven, een appartement in de altijd boeiende steden van Duitsland of een luxe villa met zwembad bent u bij ons aan het juiste adres: 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Duitsland!!

Zoek op kaart

Duitsland | Groepsaccomodaties met wifi

Een Groepsaccomodatie in Duitsland huren? Van het Zwarte Woud tot Berlijn . Een heerlijk verblijf aan de Moezel, fietsen mee en weg van de snelweg. Maar ook voor groepsverblijven, een appartement in de altijd boeiende steden van Duitsland of een luxe villa met zwembad bent u bij ons aan het juiste adres: 1001vakantiewoningen.nl! In een land dat zo makkelijk te bereiken is. Maar ook voor groepsverblijven, een appartement met wifi in de altijd boeiende steden van Duitsland bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu gaat voor de Eifel of het uiterste zuiden van Duitsland; u bent er zo vanuit Nederland en waant zich direct op vakantie. Duitsland, een land met vele gezichten. Van wandelen door het Zwarte Woud tot het bruisende nachtleven van Berlijn: u slaapt als een roosje wanneer u boekt op 1001vakantiewoningen / Duitsland!

Er zijn 1 accommodaties gevonden

Groepsaccomodatie  met wifi   DuitslandHaus Buchholz Moezel v.a. € 449
more_vert

Haus Buchholz Moezel

Liesenich, Rijnland-Palts
Duitsland
30 personen Wifi Huisdieren

10 kamers

Groepsaccomodatie te huur Duitsland
Geen beoordeling
Bekijk vakantiehuis

Groepsaccomodaties DuitslandGroepsaccomodaties Rijnland-Palts Groepsaccomodaties Liesenich

close
Vakantiehuis Liesenich huren met wifi vanaf €449?

Groepsaccomodatie Liesenich huren 30 personen 10 kamers Wifi Huisdieren


Bekijk vakantiehuis