Vakantiehuis Miglianico, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuis Miglianico, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Vakantiehuis Miglianico

Miglianico, Particuliere Vakantiehuizen te huur: 1001vakantiewoningen!

Zoek op kaart
Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Vakantiehuis Miglianico huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Miglianico... 1001vakantiewoningen.nl!!

  Er zijn 1 accommodaties gevonden in Miglianico

  Vakantiehuis Miglianico

  Villa met zwembad met wifi Miglianico Casa Cesare Sei Miglianico | v.a. € 1021

  Villa Abruzzo / Miglianico

  6 personen Wifi

  0 kamers Zwembad

  Geen beoordeling
  Villa huren?

  Villa op golfbaan en gratis onbeperkt golfen

  X
  Vakantiehuis Miglianico huren?
  Dit Vakantiehuis met zwembad met wifi in Miglianico is te huur vanaf €
  1021?

  Villa Miglianico 6 personen 0 kamers Wifi Zwembad

  Casa Cesare Sei is een luxe villa met een ruime tuin op de golfbaan bij het pittoreske dorpje Miglianico. Het gebied is heuvelachtig en er zijn wijngaarden van de beroemde Montepulciano wijnen. De v....
  Vakantiehuis boeken?

 • Miglianico - Villa op golfbaan en gratis onbeperkt golfen

  Casa Cesare Sei is een luxe villa met een ruime tuin op de golfbaan bij het pittoreske dorpje Miglianico. Het gebied is heuvelachtig en er zijn wijngaarden van de beroemde Montepulciano wijnen. De villa is smaakvol en modern ingericht. In de groene badkamer is een jacuzzi. Vanuit de woonkamer kunt u de tuin in lopen. Rondom de villa zijn terrassen waar u kunt ontbijten of dineren met uitzicht over de tuin. In de schuur staan 2 mountainbikes en een barbecue. De golfbaan is omgeven door olijfbom »» Villa 6 personen Miglianico.

  Vakantiehuis Miglianico huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Miglianico! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Miglianico!!