The Garda Village is centraal gelegen net buiten het schiereiland Sirmione in een toeristisch interessant gebied. Al veraf in het oog springend ligt het kasteel Rocca Scaligera, een voorbeeld uit de middeleeuwse bouwkunst. Vanuit het vakantiehuis is het prachtige plaatsje Sirmione met haar histori »» Sirmione-GardaVillageVakantiewoning 5 personen.

Vakantiewoning Sirmione-GardaVillage, luxe bungalow's met zwembad direct van particulier te huren in Sirmione-GardaVillage, boek een villa in het centrum van de stad, een appartement aan een meer met prachtig uitzicht, of zoekt u een huisje aan de kust dicht bij het strand? De Vakantiewoningen in Sirmione-GardaVillage zijn gezellig en comfortabel ingericht met zwembad dat geeft u een ontspannen vakantie. Het uitnodigende terras een eigen parkeerplaats en de speelruimte voor de kinderen doen de rest. The Garda Village is centraal gelegen net buiten het schiereiland Sirmione in een toeristisch interessant gebied. Al veraf in het oog springend ligt het kasteel Rocca Scaligera, een voorbeeld uit de middeleeuwse bouwkunst. Vanuit het vakantiehuis is het prachtige plaatsje Sirmione met haar historische bezienswaardigheden en rijke begroeiing van oleanders en laurierbomen eenvoudig te bereiken. Bi »» Sirmione-GardaVillageVakantiewoning 5 personen.

Vakantiewoning huren Sirmione-GardaVillage

Vakantiewoningen huren Sirmione-GardaVillage , Boek of reserveer een villa in het centrum van de stad, of huur een huisje voor 4 personen met een eigen parkeerplaats buiten het centrum.

Huren Italie

Gaat u voor een wandelvakantie? Met de kinderen een weekend uitwaaien en schelpen zoeken aan zee? Of een weekendje fietsen door zilte polders en langs authentieke dorpjes? Italie is altijd dichtbij en toch zover weg van de drukte.

Te huur

Te huur vakantiewoningen, appartementen en luxe bungalow's direct van particulier te huur.

Vakantiewoning te huur Sirmione-GardaVillage

Vakantiewoningen huren in Sirmione-GardaVillage , Boek of reserveer een villa in het centrum van de stad, of huur een huisje voor 4 personen.

Extra opties

Uw Selectie

Faciliteiten


Type accommodatie

Vakantiewoning met 2 slaapkamers   met wifi v.a. 446.00
close

IT389

ItalieGardameer Vakantiewoning Sirmione-GardaVillage

Geen reviews
Vakantiewoning huren Sirmione-GardaVillage? Vakantiewoning te huur Sirmione-GardaVillage vanaf €446.00
✓ Beschikbaar

IT389:
Goed verzorgde gezellige stacaravan, bij het schiereilandje Sirmione, één van de mooiste plaatsjes aan hetThe Garda Village is centraal gelegen net buiten het schiereiland Sirmione in een toeristisch interessant gebied. Al ver

Bekijk Vakantiewoning

Vakantie Sirmione-GardaVillage 4 personen-Vakantiewoning-met-wifi Vanaf € 285,-
Vakantiewoningen huren Sirmione-GardaVillage?

Vakantiewoning te huur Sirmione-GardaVillage

Geen reviews

Apartementen 4 personen 2 kamers

Meer informatie
closeVakantiewoning Sirmione-GardaVillage

Vakantiewoning huren Sirmione-GardaVillage , luxe bungalow's Appartementen en Vakantiewoningen in Sirmione-GardaVillage.

Verhuur in Sirmione-GardaVillage 6 personen-Vakantiewoning-nabij-strand Vanaf € 325,-
Vakantiewoningen huren Sirmione-GardaVillage?

Vakantiewoning te huur Sirmione-GardaVillage

Geen reviews

Apartementen 4 personen 2 kamers

Meer informatie
closeTe huur Sirmione-GardaVillage

Vakantiewoning huren Sirmione-GardaVillage , luxe bungalow's Appartementen en Vakantiewoningen in Sirmione-GardaVillage.

Vakantiewoning in Sirmione-GardaVillage te huur

Verhuurt u ook een Vakantiewoning??

Verhuur zelf uw Vakantiewoning, informeer naar de mogelijkheden!