Vakantiehuis Liguria, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuis Liguria, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Vakantiehuis Liguria

Liguria, Particuliere Vakantiehuizen te huur: 1001vakantiewoningen!

Zoek op kaart
Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Vakantiehuis Liguria huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Liguria... 1001vakantiewoningen.nl!!

  Er zijn 1 accommodaties gevonden in Liguria

  Vakantiehuis Liguria

  Vakantiehuis  Alassio Studio de huur Italiaanse riviera Alassio | v.a. € 350

  Vakantiehuis Liguria / Alassio

  2 personen Huisdieren

  1 kamers

  Geen beoordeling
  Vakantiehuis huren?

  Studio de huur Italiaanse riviera

  X
  Vakantiehuis Liguria huren?
  Dit Vakantiehuis in Liguria is te huur vanaf €
  350?

  Vakantiehuis Liguria 2 personen 1 kamers Huisdieren

  In de huiskamer van de studio staat een optimale slaapbank, (eventueel een kinderbedje toegestaan.) Ned.tv. internet aansluiting, video en stereo. Ventilator. Apart keukentje van alle gemakken voorzi....
  Vakantiehuis boeken?

 • Liguria - Studio de huur Italiaanse riviera

  In de huiskamer van de studio staat een optimale slaapbank, (eventueel een kinderbedje toegestaan.) Ned.tv. internet aansluiting, video en stereo. Ventilator. Apart keukentje van alle gemakken voorzien, wasmachine aanwezig. Badkamer met douche. Het uitzicht is in de baai van Alassio. De studio heeft een tuin en een solarium, voorzien van tuinmeubels en zonneschermen, barbeque en buitendouche. »» Vakantiehuis 2 personen Liguria.

  Vakantiehuis Liguria huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Liguria! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Liguria!!