Landhuis Nederland, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?
Landhuis Nederland, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Landhuis Nederland

Nederland, Particuliere Landhuizen te huur: 1001vakantiewoningen!

Zoek op kaart
Uw Bestemming

Extra opties

Faciliteiten

 • Landhuis Nederland huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Landhuizen te huur Nederland... 1001vakantiewoningen.nl!!

  Er zijn 1 accommodaties gevonden in Nederland

  Vakantiehuis Nederland

  Landhuis met wifi Enschede Luxe groepsaccommodatie Enschede | v.a. € 4500

  Landhuis Overijssel / Enschede

  50 personen Wifi Huisdieren

  20 kamers

  Geen beoordeling
  Landhuis huren?

  Luxe groepsaccommodatie

  X
  Landhuis Nederland huren?
  Dit Vakantiehuis met wifi in Nederland is te huur vanaf €
  4500?

  Landhuis Nederland 50 personen 20 kamers Wifi Huisdieren

  Dinkler Prinz is hét landhuis voor zakelijke-en familiebijeenkomsten, bruiloften, reünies, feesten etc. Voor groepen tot 50 personen. Alle ruimte en privacy. Ideaal voor kleine vakanties met een vr....
  Vakantiehuis boeken?

 • Nederland - Luxe groepsaccommodatie

  Dinkler Prinz is hét landhuis voor zakelijke-en familiebijeenkomsten, bruiloften, reünies, feesten etc. Voor groepen tot 50 personen. Alle ruimte en privacy. Ideaal voor kleine vakanties met een vriendengroep of familie. En voor trainingen, heisessies en conferenties. De 20 slaapkamers hebben ieder een eigen badkamer. Er is voldoende mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. U kunt alle maaltijden, snacks en drankjes door ons laten verzorgen of zelf klaar maken. Ook is het mogelijk om »» Landhuis 50 personen Nederland.

  Landhuis Nederland huren? Welke provincie u ook kiest, u vindt wat u zoekt! Vakantiehuizen te huur met zwembad, maar ook een betaalbaar appartement in steden als Amsterdam of Utrecht. Een romantisch huisje op Texel, een groepsverblijf in de heuvels van Limburg, vakantie aan zee in Zeeland... de keuze is reuze! Vakantie Nederland!!