Vakantiehuis Uffelte, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Vakantiehuis Uffelte, | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Vakantiehuis Uffelte

Uffelte, Particuliere Vakantiehuizen te huur: 1001vakantiewoningen!

Zoek op kaart
Uw Bestemming
Type accommodatie

Extra opties

Faciliteiten

 • Vakantiehuis Uffelte huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Uffelte... 1001vakantiewoningen.nl!!

  Er zijn 2 accommodaties gevonden in Uffelte

  Vakantiehuis Uffelte

  Vakantiehuis met wifi Uffelte DG052 Uffelte | v.a. € 588.00

  Vakantiehuis Drenthe / Uffelte

  12 personen Wifi Huisdieren

  4 kamers

  Beoordeeld 4/5  op basis van 108 reviews
  Vakantiehuis huren?

  Unieke luxe boerderij, ideaal voor familie- of vriendenuitjes! Eens een weekendj..

  X
  Vakantiehuis Uffelte huren?
  Dit Vakantiehuis met wifi in Uffelte is te huur vanaf €
  588.00?

  Vakantiehuis Uffelte 12 personen 4 kamers Wifi Huisdieren

  Unieke luxe boerderij, ideaal voor familie- of vriendenuitjes! Eens een weekendje of week deel uitmaken van een gezellig Drents dorp? Deze werkelijk idyllisch gelegen, gezellige woonboerderij aan....
  Vakantiehuis boeken?

  Vakantiehuis met wifi Uffelte DG407 Uffelte | v.a. € 583.00

  Vakantiehuis Drenthe / Uffelte

  12 personen Wifi Huisdieren

  5 kamers

  Beoordeeld 4/5  op basis van 51 reviews
  Vakantiehuis huren?

  Deze mooie 12 persoons vakantieboerderij is gelegen in Zuidwest-Drenthe in de mo..

  X
  Vakantiehuis Uffelte huren?
  Dit Vakantiehuis met wifi in Uffelte is te huur vanaf €
  583.00?

  Vakantiehuis Uffelte 12 personen 5 kamers Wifi Huisdieren

  Deze mooie 12 persoons vakantieboerderij is gelegen in Zuidwest-Drenthe in de mooie omgeving van het nostalgische Drentse dorp Uffelte. Dit dorp ligt in een prachtig bebost gebied met heidevelden en z....
  Vakantiehuis boeken?

 • Uffelte - Unieke luxe boerderij, ideaal voor familie- of vriendenuitjes! Eens een weekendj..

  Unieke luxe boerderij, ideaal voor familie- of vriendenuitjes! Eens een weekendje of week deel uitmaken van een gezellig Drents dorp? Deze werkelijk idyllisch gelegen, gezellige woonboerderij aan de rand van het dorp Uffelte geeft u deze mogelijkheid. De sleutelwoorden voor deze provincie zijn fietsen, wandelen, bos, heide en hunebedden. Hier vindt u de meeste indrukwekkende natuur en geschiedenis. Maar er is meer! Vanaf Uffelte zijn uitstapjes naar het gezellige stadje Steenwijk en Me »» Vakantiehuis 12 personen Uffelte.

  Uffelte - Deze mooie 12 persoons vakantieboerderij is gelegen in Zuidwest-Drenthe in de mo..

  Deze mooie 12 persoons vakantieboerderij is gelegen in Zuidwest-Drenthe in de mooie omgeving van het nostalgische Drentse dorp Uffelte. Dit dorp ligt in een prachtig bebost gebied met heidevelden en zandverstuivingen. De boerderij ligt aan de Drentse Hoofdvaart. U kunt dus bij wijze van spreken vissen in de voortuin. Naast de boerderij loop je een zandpad op en ligt er op 300m afstand een mooi strandje aan het riviertje de Dwingeler AA. Deze vakantieboerderij is een prima uitvalsbasis voor het o »» Vakantiehuis 12 personen Uffelte.

  Vakantiehuis Uffelte huren? Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Vakantiehuizen te huur Uffelte! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Uffelte!!