Villa Trentino-alto-adige met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Villas Trentino-alto-adige, met wifi voor 6 personen

Villas Trentino-alto-adige

Villas Trentino-alto-adige - Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk. Ook groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons huren! 1001vakantiewoningen.nl.... Vakantie boeken Trentino-alto-adige!!

Zoek op kaart

Trentino-alto-adige | Villas

Een Villa in Trentino-alto-adige huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Trentino-alto-adige wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Trentino-alto-adige kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen in Trentino-alto-adige kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen! Een Villa in Trentino-alto-adige huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Trentino-alto-adige wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Trentino-alto-adige kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen?

Er zijn 1 accommodaties gevonden

Uw Bestemming

Extra opties

Faciliteiten

 • Villa met zwembad met wifi Trentino-alto-adigeVilla Stenico v.a. € 1007
  more_vert

  Appartement in villa met privé zwembad met wegschuifbaar dak

  Stenico, Trentino-alto-adige
  Italie
  6 personen Wifi

  0 kamers Zwembad

  Villa te huur Trentino-alto-adige
  Geen beoordeling
  Bekijk vakantiehuis

  Villas ItalieVillas Trentino-alto-adige Villas Stenico

  close
  Vakantiehuis Stenico huren met zwembad met wifi vanaf €1007?

  Villa Stenico huren 6 personen 0 kamers Wifi Zwembad


  Bekijk vakantiehuis