Villa Kaernten,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?Villas Kaernten,  | Met wifi vlakbij het strand en met zwembad?

Villas te huur Kaernten met zwembad

Villas met zwembad Kaernten huren? - Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow wel erg gemakkelijk in Kaernten. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad kunt u bij ons terecht! Villas te huur Kaernten! 1001vakantiewoningen.nl! Vakantie Kaernten!!

Zoek op kaart


Een Villa met zwembad in Kaernten huren? Via 1001vakantiewoningen.nl huurt u een appartement of bungalow in Kaernten wel erg gemakkelijk. Maar ook groepsverblijven, vakantiewoning of villa met zwembad in Kaernten kunt u bij ons huren! Vakantiehuisjes huren voor 4 of 6 personen? Deze zijn beschikbaar, vaak zelfs met een eigen parkeerplaats en een ruim terras. Luxe Landhuizen met zwembad in Kaernten kunt u tevens bij ons boeken. Wat te denken van een comfortabel vakantiehuis voorzien van wifi....denk aan de kids!! Gaat u voor een wandelvakantie? Of cultureel... u bezoekt graag authentieke dorpjes?......1001vakantiewoningen!

Via 1001vakantiewoningen.nl boekt u een appartement of bungalow met zwembad wel erg gemakkelijk in Kaernten. Ook voor groepsverblijven, een vakantiehuis of villa met zwembad in Kaernten kunt u bij ons terecht! Op vakantie naar Kaernten? Villa huren Kaernten? ... 1001vakantiewoningen.nl!

Er zijn 0 accommodaties gevonden

Streken Oostenrijk
Aantal Personen
Faciliteiten